ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου: Λήξη συναγερμού στον ΠΑΟΚ – Αρνητικά τα τεστ (video)

ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου: Το κρούσμα που βρέθηκε λίγες ημέρες πριν τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο σήμερα (20/5) τα νέα ήταν ευχάριστα.

Στα νέα τεστ που υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, κάτι που όπως είναι φυσικό έφερε και πάλι την ηρεμία στον «Δικέφαλο του Βορρά», δύο ημέρες πριν τον τελικό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία κι οι παίκτες του μπορούν πλέον να στρέψουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο μεγάλο ματς του Σαββάτου (22/5). Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση ασχολήθηκε κυρίως με την τεχνική και τακτική λειτουργία της ομάδας τόσο σε φάση άμυνας όσο και επίθεσης.

Έδειξε πως προσανατολίζεται σε ένα σχήμα το οποίο θα έχει και αμυντική θωράκιση αλλά και δυνατότητες επιθετικής αντίδρασης. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες και έξτρα πρόγραμμα για τελειώματα και στατικές φάσεις.

Ο Αντριάν Νίλσεν Περέιρα ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Ευχάριστα νέα για Παπασταθόπουλο στον Ολυμπιακό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου (22/5).

Το αν φυσικά θα συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα ή θα βρίσκεται στον πάγκο είναι κάτι που λογικά θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος είδε και τους Ελ Αραμπί, Αβραάμ Παπαδόπουλο λαμβάνουν κανονικά μέρος.

Το πρόγραμμα της ομάδας του Πειραιά περιλαμβάνει μία ακόμη προπόνηση, αύριο (Παρασκευή, 21/5) στου Ρέντη και εν συνεχεία ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο διαιτητής του τελικού

Ο Ντάνι Μακέλι θα είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (22/5) στο ΟΑΚΑ, έχοντας την αποδοχή τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Ολυμπιακού. Ο Ολλανδός ρέφερι θα έχει συνεργάτες στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός τους συμπατριώτες του, Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Φράις.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Ολλανδός, Κέβιν Μπλομ κι ο Τρύφων Πετρόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την Ήπειρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρομβώσεις μετά το εμβόλιο AstraZeneca στην Κρήτη: Τι δείχνει το προσωρινό πόρισμα από την επιτροπή