ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro: Το παιδί-θαύμα της Γερμανίας πέτυχε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΚΟΛ για το 2021 (video)

Euro: Το παιδί-θαύμα της Γερμανίας πέτυχε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΚΟΛ για το 2021 (video)

Η γκολάρα της χρονιάς μπήκε στο πρόσφατο Euro U21 - Με τη σέντρα μέσα σε 29 δευτερόλεπτα, μετά από 14 πάσες, χωρίς να ακουμπήσει μπάλα ο αντίπαλος!

Δράστης ο 18χρονος Φλόριαν Βιρτζ, το νέο παιδί-θαύμα του γερμανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπάγερ Λεβερκούζεν ως επιτελικός μέσος και με τα γκολ του στο Euro U21, ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η Γερμανία έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Στην πορεία προς την κούπα ο Βιρτζ πέτυχε πέντε γκολ, ένα εκ των οποίων, στον ημιτελικό με την Ολλανδία, είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΚΟΛ για το 2021. Τουλάχιστον για τους λάτρεις των όμορφων ομαδικών προσπαθειών, καθώς η UEFA το ανέδειξε ως δεύτερο καλύτερο, μιας ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι της Πορτογαλίας κέρδισε την πρωτιά.

Ωστόσο, αυτό το γκολ για το οποίο μιλάμε, εκτός από το πιο γρήγορο στην ιστορία τελικής φάσης στο Euro U21, έχει κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ήρθε 29 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, με τους Γερμανούς πιτσιρικάδες να αλλάζουν 14 πάσες, χωρίς οι Ολλανδοί να ακουμπήσουν την μπάλα, αναπτύσσοντας μια επίθεση από την άμυνα με υποδειγματικό τρόπο, πριν ο Βιρτζ στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr