ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Οι ρεζέρβες έφεραν το απόλυτο στην Ιταλία! - Προκρίθηκε κι η Ουαλία (videos)

Euro 2020

Euro 2020: Η Ιταλία νίκησε 1-0 την Ουαλία κι έκανε το «3 στα 3», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του Α' ομίλου.

Ο Ρομπέρτσο Μαντσίνι έπαιξε με αρκετές αλλαγές, με τους αναπληρωματικούς του να του προκαλούν έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο», καθώς έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτοι.

Οι «Ατζούρι» επικράτησαν πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0, καθώς οι Ουαλοί ήταν παθητικοί στο παιχνίδι και δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Ντοναρούμα. Δεν, όμως, μόνο ένα γκολ κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να πάρει τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στην ισοβαθμία με την Ελβετία.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι Ιταλοί μολονότι έπαιξαν με αρκετές αλλαγές δεν έδειχναν να προβληματίζονται ιδιαίτερα από τους Ουαλούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να πιέσουν μόνο με στημένα. Οι ρεζέρβες του Μαντσίνι έδειξαν διάθεση, με τον Πεσίνα να πρωτοστατεί και τελικά ήταν αυτός που βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 39ο λεπτό.

Στο 53ο λεπτό, ο Μπερναρντέσκι σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ουόρντ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Πέιτζ έμεινε με δέκα παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν παθητικό ρόλο στο ματς, είδαν τα πράγματα να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, όταν ο Αμπαντού πάτησε άσχημα τον παίκτη της Γιουβέντους κι αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι «Ατζούροι» που έτσι κι αλλιώς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυριάρχησαν απόλυτα κι έχασαν ευκαιρίες για να βάλουν κι άλλα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, είχαν τη στιγμή τους για να ισοφαρίσουν στο 76', αλλά ο Μπέιλ από ευνοϊκή θέση μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά.

Το φιλμ του αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η δικηγόρος της «ψυχολόγου» στο Newsbomb.gr - «Είναι δολοφόνος εκ πεποιθήσεως ο πιλότος»