ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλος με βίντεο του Ντεμπελέ: Μιλά ρατσιστικά σε Ασιάτες - «Όλες αυτές οι άσχημες φάτσες» (video)

Μούσα Ντεμπελέ Euro 2020

Euro 2020: Σάλος έχει προκληθεί με το βίντεο που δείχνει τον Ουσμάν Ντεμπελέ να έχει ρατσιστική συμπεριφορά προς Ασιάτες, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να γελάει ακούγοντας τον συμπαίκτη του.

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Γαλλίας από το Euro 2020 προκάλεσε ένταση ανάμεσα στους παίκτες και τις οικογένειες τους, ενώ ακόμα ένα άσχημο περιστατικό ήρθε για να κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον Ουσμάν Ντεμπελέ να μιλάει με ρατσιστικό τρόπο προς τεχνικούς ασιατικής καταγωγής, οι οποίοι βρέθηκαν στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο για να του επισκευάσουν την τηλεόραση.

«Όλες αυτές οι άσχημες φάτσες, μόνο και μόνο για να παίξουμε PES. Δεν ντρέπονται;» ακούγεται να λέει ο Ντεμπελέ, ο οποίος ακούγοντας τους να μιλούν, είπε στη συνέχεια: «Γαμ..., τι ανάποδη γλώσσα!», ενώ κατέληξε ρωτώντας τους «Υποτίθεται ότι είστε ανεπτυγμένη χώρα, σωστά;». Ο Γκριεζμάν από την πλευρά του γελάει με όσα λέει ο συμπαίκτης του...

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, το βίντεο είναι σχεδόν απίθανο να τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Euro 2020. Σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα Voetbalzone, το βίντεο τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2019 κατά τη διάρκεια της περιοδείας που έκανε η Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολη η καθημερινότητα των ανεμβολίαστων - Τι ισχύει για ταξίδια με πλοία, διασκέδαση, εργασία