ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ: Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα - «Όποιος δεν εμβολιαστεί μένει εκτός προετοιμασίας»

Λάρισα φανέλα

Κρούσμα κορονοϊού σε νεαρό σε ηλικία ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η ΑΕΛ – Η ομάδα κάλεσε όλους τους παίχτες να εμβολιαστούν διαφορετικά θα μείνουν εκτός προετοιμασίας

Αναστάτωση προκάλεσε στις τάξεις της ΑΕΛ το κρούσμα κορονοϊού σε νεαρό σε ηλικία ποδοσφαιριστή όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ΠΑΕ.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ξεκινά διαδικασίες για εξασφάλιση 45 μονοδοσικών εμβολίων της Johnson & Johnson καλώντας όλα τα μέλη της ομάδας να εμβολιαστούν.

Ενημέρωσε, δε, τους ποδοσφαιριστές ότι «όποιος από τους συμμετέχοντες στην αποστολή δεν εμβολιαστεί, εκτός αν είναι ήδη εμβολιασμένος, θα αποκλειστεί και δεν θα συμμετάσχει στην βασική προετοιμασία με σκοπό την προστασία των υπόλοιπων μελών της αποστολής».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι διαπιστώθηκε κρούσμα Covid 19 σε νεαρό ποδοσφαιριστή της.

Κατόπιν αυτού του κρούσματος και με δεδομένο ότι στο ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή υπάρχουν 35 ποδοσφαιριστές (ως επί το πλείστον νεαροί και ανεμβολίαστοι) η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται μέσω του ιατρικού της επιτελείου στην εξασφάλιση 45 εμβολίων (συμπεριλαμβάνεται το προπονητικό, ιατρικό και υποστηρικτικό επιτελείο) Johnson μίας δόσεως, ώστε να εξασφαλιστεί η ανοσία κατά το στάδιο της βασικής προετοιμασίας στο Καρπενήσι το οποίο θα διαρκέσει 15 ημέρες.

Όποιος από τους συμμετέχοντες στην αποστολή δεν εμβολιαστεί, εκτός αν είναι ήδη εμβολιασμένος, θα αποκλειστεί και δεν θα συμμετάσχει στην βασική προετοιμασία με σκοπό την προστασία των υπόλοιπων μελών της αποστολής».

Πηγή: onlarissa.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός ΤΩΡΑ: 4,1 Ρίχτερ με επίκεντρο τη Θήβα - Αισθητός και σε περιοχές της Αττικής