ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και κυβέρνησης

Οπαδοί ΠΑΟΚ
Πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από τους φίλους του ΠΑΟΚ
InTime

ΠΑΟΚ: Οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» πραγματοποίησαν πορεία στη Θεσσαλονίκη με συνθήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού αλλά και της κυβέρνησης, εκφράζοντας αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το βράδυ της Πέμπτης (12.08) τη Μποέμιανς στην Τούμπα, στις 20:00, στον επαναληπτικό του Γ’ προκριματικού γύρου του Conference League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να ανατρέψει το σε βάρος της 2-1 από τον πρώτο αγώνα, με τους οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά» πριν από την αναμέτρηση να πραγματοποιούν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Βαρδαρίου από όπου και ξεκίνησε η πορεία τους προς την ανατολική πλευρά της πόλης. Η πορεία έχει στόχο τη διαμαρτυρία ενάντια στον νέο αθλητικό νόμο και το ιδιώνυμο, αλλά και ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για να βρεθεί κάποιος στο γήπεδο και να παρακολουθήσει έναν αγώνα.

Οπαδοί ΠΑΟΚ
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Πέμπτης (12.08).InTime

Στα πανό των φίλων του ΠΑΟΚ αναγράφονται συνθήματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους των τελευταίων καταστροφικών πυρκαγιών αλλά και κατά της κυβέρνησης και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα συνθήματα που φωνάζουν οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της πορείας.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι αρκετά ισχυρή, αλλά διακριτική χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο «παρατράγουδο» για την ώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στο Newsbomb.gr: Δεν θα πάμε σε νέο lockdown - Η μετάλλαξη Δέλτα θέλει κοινή λογική