ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε από ανακοπή 23χρονος διαιτητής

Στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε από ανακοπή 23χρονος διαιτητής

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον μόλις 23 ετών διαιτητή, Γιάννη Καμπαρντίνα να αφήνει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος της διαιτησίας, μετά τη δυσάρεστη είδηση του χαμού του νεαρού ρέφερι, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο Καμπαρντίνας ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών, ο οποίος γνωστοποίησε τα άσχημα νέα. Η κηδεία του θα τελεσθεί την Τρίτη (17/8) στη Θεσσαλονίκη, από την οποία και καταγόταν.

Η ανακοίνωση της Σ.Δ.Π. Σερρών:

«Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, όσοι βρέθηκαν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και συνεργάστηκαν με τον Γιάννη. Σύσσωμοι οι Σερραίοι διαιτητές, δια του Πρόεδρου του Σ.Δ.Π. Σερρών κ. Αμυγδαλή Γεώργιου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π.Σ. και της Επιτροπής Διαιτησίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς.

Δυστυχώς, η οικογένεια της Σερραϊκής Διαιτησίας έγινε ακόμη φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη μέλους της τα τελευταία χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Γιάννη, ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια που μετράει ο Σ.Δ.Π. Σερρών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.218 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 13 νεκροί σε 24 ώρες, στους 250 οι διασωληνωμένοι