ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: «Αγκαλιά» με το όνειρο η Σέριφ! Γκολάρα ο Κολοβός, εξαιρετικός ο Αθανασιάδης (vid)

Champions League: «Αγκαλιά» με το όνειρο η Σέριφ! Γκολάρα ο Κολοβός, εξαιρετικός ο Αθανασιάδης (vid)

Champions League: Η Σέριφ Τίρασπολ των Δημήτρη Κολοβού και Γιώργου Αθανασιάδη βρίσκεται «αγκαλιά» με την εξασφάλιση της παρθενικής της παρουσίας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας νίκησε 3-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πρώτο τους ματς για τα playoff του Champions League κι είναι έτοιμη να πετύχει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία της.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές είχαν καθοριστική παρουσία στην επιβλητική νίκη της ομάδας τους. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού πέτυχε ένα τρομερό γκολ, με το οποίο έκανε το 2-0, ενώ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ (αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού) έκανε καθοριστικές επεμβάσεις, κρατώντας το «μηδέν». Κάπως έτσι η Σέριφ ζει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή βραδιά της και θα πάει με ένα μεγάλο προβάδισμα στη ρεβάνς!

Στο ντέρμπι της βραδιάς, η Σαχτάρ με γκολ του Πεδρίνιο στο 19ο λεπτό νίκησε 1-0 στην έδρα της Μονακό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, ενώ η Ζάλτσμπουργκ νίκησε με ανατροπή 2-1 την Μπρόντμπι, η οποία είχε προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό.

Το πρόγραμμα των play offs του Champions League:

Τρίτη 17 Αυγούστου

Ζάλτσμπουργκ - Μπρόντμπι 2-1 (57' Αντεγέμι, 90' Αάρονσον / 4' Ουχρέ)

Σέριφ Τίρασπολ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3-0 (45+1' 80' Τραορέ, 54' Κολοβός)

Μονακό - Σαχτάρ 0-1 (19' Πεδρίνιο)

Τετάρτη 18 Αυγούστου

Μπενφίκα - Αϊντχόφεν (22:00)

Μάλμε - Λουντογκόρετς (22:00)

Γιανγκ Μπόις - Φερεντσβάρος (22:00)

Europa League: Με το... ενάμισι πόδι στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε 4-0 της Κλουζ στην πρώτη τους αναμέτρηση για τα playoffs.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στα Βίλια: Ακόμα μια νύχτα αγωνίας – Τιτάνια προσπάθεια για τη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης