ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: «Stop» στους διεθνείς λόγω πανδημίας! Η απόφαση για τις χώρες της κόκκινης λίστας

Κώστας Τσιμίκας Μοχάμεντ Σαλάχ
liverpoolfc.com

Premier League: Είναι πλέον επίσημο! Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ότι δεν θα επιτρέψει στους διεθνείς να ταξιδέψουν σε χώρες που βρίσκονται στην κόκκινη λίστα λόγω κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φυσικά αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση εν όψει των αγώνων των εθνικών ομάδων, ενώ είναι πιθανό κι άλλα κορυφαία πρωταθλήματα να προχωρήσουν σε ανάλογη κίνηση.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν κανένας παίκτης της Premier League δεν θα μπορεί να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα, σε περίπτωση που η χώρα του βρίσκεται στην κόκκινη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας.

Αξίζει απλά να αναφέρουμε ότι αυτό επηρεάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή 60 ποδοσφαιριστές 19 ομάδων της Premier League που δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ανάμεσα στα ονόματα είναι αυτά των Σαλάχ (Αίγυπτος), Άλισον, Φαμπίνιο και Φιρμίνο (Βραζιλία) της Λίβερπουλ.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι στη συγκεκριμένη λίστα κι ως εκ τούτου ο Κώστας Τσιμίκας των «κόκκινων» κι οι Τζόλης, Γιαννούλης της Νόριτς θα ενισχύσουν την Εθνική στα ματς με Κόσοβο και Σουηδία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 4.608 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 32 νεκροί σε 24 ώρες, στους 326 οι διασωληνωμένοι