ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ στην Premier League: Κρατούμενος ο Μεντί της Σίτι – Κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς

Σοκ στην Premier League: Κρατούμενος ο Μεντί της Σίτι – Κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς

Premier League: Σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τον Μέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι να κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μια σεξουαλική παρενόχληση.

Οι «πολίτες» μέσω ανακοίνωσης τους γνωστοποίησαν ότι ο Γάλλος παύεται από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, καθώς ξεκίνησε αστυνομική έρευνα εις βάρος του.

Όπως έγινε γνωστό ο 27χρονος ποδοσφαιριστής κρατείται από την αστυνομία καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς και μια σεξουαλική παρενόχληση.

Οι ενέργειες φέρεται να έγιναν το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2020 έως και τον μήνα που διανύουμε, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου την Παρασκευή (27/8).

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε ότι δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας από τις Αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρει...

«Η Υπηρεσία Εισαγγελίας του Στέμματος (CPS) εξουσιοδότησε την Αστυνομία Cheshire Constabulary να κατηγορήσει έναν άνδρα σε σχέση με καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο Μπεντζαμίν Μέντι, 27 ετών, κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης. Οι κατηγορίες αφορούν τρεις καταγγέλλοντες άνω των 16 ετών και φέρονται να έχουν λάβει χώρα μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Αυγούστου 2021.

Ο Mendy, από το Withinlee Road, Prestbury, έχει προφυλακιστεί από την αστυνομία και πρόκειται να εμφανιστεί στο Δικαστήριο Chester Magistrates την Παρασκευή 27 Αυγούστου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χάος στην Καμπούλ: Πληροφορίες για δεύτερη έκρηξη - Αναφορές για 13 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά