ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκινητική στιγμή: Standing ovation για τους ήρωες που έσωσαν τον Κρίστιαν Έρικσεν (video)

Champions League
AP Images

Champions League: Στο πλαίσιο της κλήρωσης για τη φάση των ομίλων η UEFA βράβευσε τον Σίμον Κιάερ και τους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν.

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν ήταν άκρως συγκινητικές καθώς όταν οι γιατροί ανέβηκαν για να παραλάβουν το βραβείο President's Award οι παρευρισκόμενοι τους χάρισαν ένα standing ovation.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τίμησε έτσι τους ανθρώπους που ενήργησαν τη δύσκολη στιγμή όταν ο παίκτης της Ίντερ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στις 12 Ιουνίου.

Το συγκλονιστικό περιστατικό που σόκαρε όλο τον πλανήτη έλαβε χώρα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020.

Ο Κιάερ μαζί με τους γιατρούς έτρεξαν αμέσως πάνω του και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, καταφέρνοντας να του σώσουν τη ζωή, πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βραβείο εκ μέρος της Εθνικής Δανίας. Ως αρχηγός αισθάνομαι την υποχρέωση να πάρω το βραβείο για όλη την ομάδα», δήλωσε ο αρχηγός της εθνικής Δανίας, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην κλήρωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χάος στην Καμπούλ: Πληροφορίες για δεύτερη έκρηξη - Αναφορές για 13 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά