ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίστιαν Έρικσεν: Γιατροί και Κιάερ τον κράτησαν στη γη και άφησαν μόνους Πουέρτα, Φόε και Φέχερ...

Κρίστιαν Έρικσεν: Γιατροί και Κιάερ τον κράτησαν στη γη και άφησαν μόνους Πουέρτα, Φόε και Φέχερ...
AP Images

Κρίστιαν Έρικσεν: Οι Πουέρτα, Φέχερ και Φοέ του άπλωσαν το χέρι για το γήπεδο του παραδείσου, αλλά ο 29χρονος Δανός που «πάγωσε» το Euro 2020 παρέμεινε στη γη χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του συμπαίκτη του και των γιατρών…

Η ιστορία του Κρίστιαν Έρικσεν έχει συγκινήσει όλο τον πλανήτη, καθώς ο 29χρονος Δανός άσος κατέρρευσε στον αγώνα του Euro 2020 ανάμεσα στη χώρα του και τη Φινλανδία και οι στιγμές που πέρασαν μέχρι να βεβαιωθεί πως κέρδισε τη μάχη για τη ζωή ήταν συγκλονιστικές.

Στο παρελθόν, δυστυχώς, έχουν καταγραφεί αρκετοί θάνατοι ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο και έχουν προκαλέσει θλίψη σε όλο τον πλανήτη. Με αφορμή την περίπτωση του Έρικσεν, λοιπόν, ένας σκιτσογράφος εμπνεύστηκε μια μοναδική στιγμή και την αποτύπωσε σε ένα σχέδιο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Στο σκίτσο αυτό, οι Αντόνιο Πουέρτα, Μίκλος Φέχερ και Μαρκ Βιβιέν Φοέ - που «έφυγαν» εντός του αγωνιστικού χώρου και «πάγωσαν» τον πλανήτη - στέκονται σε ένα σύννεφο κι έχουν απλώσει το χέρι στον Κρίστιαν Έρικσεν.

Την ίδια ώρα, ένας γιατρός και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Δανίας, Σίμον Κιάερ, τραβούν τον Έρικσεν για να τον κρατήσουν στο πραγματικό γήπεδο και τη ζωή. Κάτι που κατάφεραν, αποσπώντας τον θαυμασμό και τα εύσημα όλου του πλανήτη...

Δείτε το συγκλονιστικό σκίτσο από τη σελίδα 11vs11art

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό: Το μεγαλύτερο επενδυτικό στοίχημα της σύγχρονης Ελλάδας γίνεται πραγματικότητα