ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι επίσημο! Ο «CR7» επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (photo)

Cristiano Ronaldo
AP Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη συμφωνία για την απόκτηση του «CR7» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην ομάδα που μεγαλούργησε κι έγινε παγκόσμια γνωστός επιστρέφει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε επίσημα τη συμφωνία με τη Γιουβέντους κι ο Πορτογάλος «σταρ» γίνεται και πάλι «κόκκινος διάβολος» μετά από 12 χρόνια!

Μολονότι η Σίτι έμοιαζε ως το απόλυτο φαβορί για την επιστροφή του στην Αγγλία, τελικά η Γιουνάιτεντ έκανε τη μεγάλη ανατροπή κι έκανε δικό της τον «CR7». Κατέβαλε το ποσό των 28.000.000 ευρώ στη «Μεγάλη Κυρία», ενώ ο παίκτης θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που μπορεί τα φτάσει ως τα 30.000.000 ευρώ (τα 20 είναι δεδομένα).

Καθοριστική συμβολή στην ανατροπή των δεδομένων έπαιξε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον Ρονάλντο το πρωί της Παρασκευής (27/8), ενώ κι ο συμπατριώτης του, Μπρούνο Φερνάντες πίεσε ώστε να πει το «ναι».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η ανακοίνωση της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ρονάλντο πήγε για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2003, παίρνοντας μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στα έξι χρόνια που έμεινε στη Γιουνάιτεντ μέτρησε 292 εμφανίσεις με 118 γκολ και 69 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας μεταξύ άλλων ένα Champions League και τρεις τίτλους στην Premier League.

Τα τρία προηγούμενα χρόνια στη Γιουβέντους μέτρησε 101 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ σε 134 συμμετοχές με τη «Μεγάλη Κυρία». Ο «CR7» θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη Λισαβόνα, εκεί όπου βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (27/8) για να ενσωματωθεί στην εθνική Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.076 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 νεκροί σε 24 ώρες, στους 337 οι διασωληνωμένοι