ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επιστρέφει στο Μάντσεστερ! - Ήρθε σε συμφωνία με τη Σίτι ο «CR7»

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
AP Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στην πόλη όπου μεγαλούργησε στα πρώτα του βήματα επιστρέφει ο «CR7», ο οποίος φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι

Έτοιμος να επιστρέψει στην Αγγλία είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.

Ο Πορτογάλος «σταρ» φέρεται να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες αποτελούσε την επιλογή του όσον αφορά στον επόμενο επαγγελματικό προορισμό του.

Ο «CR7», λοιπόν, είναι μια... ανάσα από το να επιστρέψει στο Μάντσεστερ, στην πόλη όπου έγινε παγκόσμια γνωστός μετά τη φυγή του από την Πορτογαλία. Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν θα φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνη της συμπολίτισσας Σίτι, όπου θα παίξει για λογαριασμό του, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Για να συμβούν όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει η Μάντσεστερ Σίτι να έρθει σε συμφωνία και με τη Γιουβέντους, στην οποία προσφέρει τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Στη «Μεγάλη Κυρία» φαίνεται, όμως, να επιθυμούν ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς.

Όπως και να έχει, πάντως, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ρονάλντο έχει ήδη ενημερώσει τους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί, ενώ αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 15.000.000 ευρώ.

Κριστιάνο Ρονάλντο
Το δημοσίευμα της ισπανικής AS για τη συμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Σίτιas.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι το πρωί της Παρασκευής