ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βλέπει» τον εαυτό του στη Μάντσεστερ Σίτι ο «CR7»!

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
AP Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος «σταρ» βλέπει με θετικό μάτι την μετακίνηση του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γαλλική εφημερίδα L' equipe, η οποία αναφέρει ότι ο Ρονάλντο βλέπει τον εαυτό του ως παίκτη του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Την ώρα που το tweet του αδερφού του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν άναψε «φωτιές», το γαλλικό Μέσο βλέπει μια διαφορετική εξέλιξη όσον αφορά στο μέλλον του «CR7».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση, ο Ρονάλντο κινεί τα νήματα για την μετακίνηση του στην πρωταθλήτρια της Premier League, έχοντας μάλιστα τη βοήθεια του super agent, Ζόρζε Μέντες. Η υπόθεση για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει αρκετά περίπλοκη και τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά.

Να θυμίσουμε ότι στην πρεμιέρα της Γιουβέντους στη Serie A, ο Πορτογάλος «σταρ» μπήκε ως αλλαγή, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχει ζητήσει να μην ξεκινήσει το ματς επειδή θέλει να αποχωρήσει! Η απάντηση της Γιούβε, βέβαια, ήταν άμεση, με τον Πάβελ Νέντβεντ να δηλώνει ότι: «το να μείνει στον πάγκο ήταν κοινή απόφαση και είναι φυσιολογικό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει 100% στην ομάδα».

Κριστιάνο Ρονάλντο
Το δημοσίευμα της L' Equipe που υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνηση του στη Μάντσεστερ Σίτιlequipe.fr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 4.608 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 32 νεκροί σε 24 ώρες, στους 326 οι διασωληνωμένοι