ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί στην Παρί! - Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί στην Παρί! - Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες

Παρί Σεν Ζερμέν: «Φωτιές» άναψε ο αδερφός του ιδιοκτήτη του γαλλικού συλλόγου με τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media, όπου παρουσίαζε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να φορούν τη φανέλα της ΠΣΖ.

Η συγκεκριμένη κίνηση όπως είναι φυσικό πυροδότησε τις φήμες που θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να προσπαθεί να πυροδοτήσει άλλη μια μεταγραφική «βόμβα».

Μάλιστα, το «τιτίβισμα» δεν ήρθε από κάποιον... τυχαίο αλλά τον Σεΐχη Τανί μπιν Χαμάντ Καλίφα Αλ-Τανί, ο οποίος είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και αδερφός του ιδιοκτήτη της Παρί, Σεΐχη Ταμίρ μπιν Χαμάντ Αλ Τανί.

Στη φωτογραφία που «ανέβασε» φαίνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν δίπλα στον Λιονέλ Μέσι, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό έβαλε πρόσθεσε αρκετή ίντριγκα με το σχόλιο «Ίσως; Μακάρι; Μπορεί να συμβεί».

Να θυμίσουμε ότι στην πρεμιέρα της Γιουβέντους στη Serie A, ο Πορτογάλος «σταρ» μπήκε ως αλλαγή, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχει ζητήσει να μην ξεκινήσει το ματς επειδή θέλει να αποχωρήσει! Η απάντηση της Γιούβε, βέβαια, ήταν άμεση, με τον Πάβελ Νέντβεντ να δηλώνει ότι: «το να μείνει στον πάγκο ήταν κοινή απόφαση και είναι φυσιολογικό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει 100% στην ομάδα».

Το ποστ που «φούντωσε» τις φήμες

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 4.608 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 32 νεκροί σε 24 ώρες, στους 326 οι διασωληνωμένοι