ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Αγχωτικές νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, «αυτοκτόνησε» η ΑΕΚ – Όλα τα highlights (vids)

Super League
Intime

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αγχώθηκαν αλλά μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, ενώ η ΑΕΚ μολονότι προηγήθηκε με 3-0 δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο.

Ο Ολυμπιακός «καρδιοχτύπησε» στη Λαμία, αλλά κατάφερε να κάμψει με 2-1 την αντίσταση της τοπικής ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν έτσι το πρώτο τους «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα! Οι γηπεδούχοι, μολονότι βρέθηκαν πίσω με 0-2, δεν το έβαλαν κάτω, μείωσαν κι είχαν δοκάρι με τον σκόρερ Καραμάνο, αλλά και μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Λουκά Βύντρα.

Το πρώτο του «τρίποντο» και πήρε κι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την ήττα-σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, κατάφερε να… αποδράσει με τη νίκη από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπαράλες στο 86ο λεπτό.

Σε ένα τρομερό σε εξέλιξη ματς ο ΟΦΗ, μολονότι έχανε με 0-3 στο 78ο λεπτό, ισοφάρισε σε 3-3 και πήρε βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιζαν από το 36’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λιβάι Γκαρσία κι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά ο Παναιτωλικός έκανε την ολική ανατροπή και με 2-1 πανηγύρισε το πρώτο φετινό «τρίποντο». Ο Στρούγγης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, το VAR ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ.

Ο Βόλος έκανε… παρέλαση στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας 3-1 και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας δίκαια το «τρίποντο».

Λαμία - Ολυμπιακός 1-2

Λαμία - Ολυμπιακός 1-2

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-1

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-1

ΟΦΗ - ΑΕΚ 3-3

ΟΦΗ - ΑΕΚ 3-3

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Βλάνταν Μιλόγεβιτς (ΑΕΚ)

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Άνχελ Λόπεθ (Ατρόμητος)

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 1-3

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 1-3

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Γιάννης Πετράκης (Απόλλων Σμύρνης)

Γκιγίερμο Αμπασκάλ (Βόλος)

Ο αγώνας του Σαββάτου (18/9)

Ένα ονειρικό ξεκίνημα που ακόμα κι οι άνθρωποι του δύσκολα θα φαντάζονταν πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων μετά τη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, νίκησε και τον Παναθηναϊκό στις «Ζωσιμάδες» κι μπήκε στη σεζόν με «2 στα 2», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια!

Παράλληλα, οι γηπεδούχοι έδειξαν ξανά ότι έχουν πάρει τον… αέρα του «τριφυλλιού», καθώς αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη φορά που το νίκησαν στην έδρα τους. Το εντυπωσιακό γκολ του Γκαρντάβσκι μόλις στο πέμπτο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, η οποία αποτέλεσε μια... ανώμαλη προσγείωση για τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Ηρακλής Μεταξάς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Ο αγώνας της Παρασκευής (17/9)

Ιωνικός - Άρης 1-0

Ιωνικός - Άρης 1-0

Τα highlights

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Οι δηλώσεις

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.