ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν! - Η ώρα και το κανάλι (vids+pics)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Intime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους «πράσινους» στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τη Super League της σεζόν 2021/22.

Είναι το παιχνίδι, που ανεξάρτητα τις συνθήκες και την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες, έχει πάντα αυτό το… κάτι παραπάνω κι η νίκη «ζυγίζει» περισσότερο από τρεις βαθμούς.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για πρώτη φορά μόλις την 5η αγωνιστική, αλλά και πριν από τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής με τη Γεωργία και τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από σπουδαία αποτελέσματα δεδομένων των συνθηκών τους! Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για το Europa League, ενώ οι «πράσινοι» ήταν εντυπωσιακοί κόντρα στον Βόλο, επικρατώντας 5-1! Από την άλλη, βέβαια, τόσο οι πρωταθλητές, όσο και το «τριφύλλι» θα έχουν απουσίες στο αποψινό(3/10) ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος είναι ανέτοιμος. Ο Γάλλος μέσος απουσίασε από το ματς της Πόλης και μολονότι έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι κρίθηκε σκόπιμο να προστατευθεί. Επίσης, εκτός έμεινε κι ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος υπέστη θλάση, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες (δύσκολα, πάντως, θα βρεθεί στην τελική 20άδα). Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αν τελικά δεν παίξει, τότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Λαλά.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, τα θέματα είναι ακόμα πιο σημαντικά, καθώς ο Ιβάν Γιοβάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές. Εκτός είναι ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος χτύπησε στο ματς με τον Βόλο, αλλά κι οι Σωκράτης Διούδης, Φώτης Ιωαννίδης που ταλαιπωρούνται από ίωση. Εκτός μάχης τέθηκε την Κυριακή (2/10) κι ο Γιάννης Κώτσιρας κι αυτός λόγω ίωσης.

Οι αποστολές των ομάδων

Η ώρα και το κανάλι

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένο για απόψε (3/10 ) το βράδυ στις 20:30. Το Novasports Prime είναι το κανάλι που θα μεταδώσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση, ενώ μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του λεπτό προς λεπτό, μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr

«Χορταστικό» πρόγευμα

Το… πρόγευμα του μεγάλου ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν άκρως «χορταστικό», με τον Παναθηναϊκό να παίρνει το Σάββατο (2/10) μεγάλη νίκη (3-2) στην έδρα του Ολυμπιακού για τη Super League Κ19.

Επεισόδια οπαδών με τραυματία και καμένα αμάξια στη Μαλακάσα

To… pre game του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, δυστυχώς, είχε και δυσάρεστα γεγονότα, καθώς περίπου 24 ώρες πριν από το ντέρμπι «αιωνίων» προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια στη Μαλακάσα, μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από το Foreign Policy: Ο Ερντογάν ίσως είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται

Κρούσματα σήμερα: 1.837 νέες μολύνσεις - 29 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 332 οι διασωληνωμένοι

Συναγερμός ξανά στη Λαμία για τον «Λιθόκερο», το μεγαλύτερο δηλητηριώδες υδρόβιο έντομο