ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεωργία: Κατέρρευσε κτίριο κοντά στο ξενοδοχείο της Εθνικής - Παιδιά ανάμεσα στους εγκλωβισμένους

Γεωργία
Intime

Εθνική ομάδα: Μια παλιά πολυκατοικία κατέρρευσε κοντά στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή στη Γεωργία.

Τρομακτικές εικόνες σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (8/10) στο Μπατούμι, όπου βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το ματς με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μόλις μερικά μέτρα από το ξενοδοχείο, στο οποίο βρίσκονται τα μέλη της Εθνικής, μια παλιά πολυκατοικία κατέρρευσε, προκαλώντας όπως είναι φυσικό ανησυχία, καθώς υπήρχαν αναφορές ότι υπάρχουν άνθρωποι (ανάμεσα τους και παιδιά) που έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια. Το κτίριο ήταν πενταόροφο και διέθετε αρκετά διαμερίσματα ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που έπεσε.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν αμέσως στο σημείο κι άρχισαν έρευνες για τη διάσωση ανθρώπων. Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται ο απεγκλωβισμός ενός παιδιού, ο οποίος ήταν μέσα σε αυτοκίνητο που καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Το ευχάριστο είναι ότι τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση για νεκρό.

Εικόνες από το σημείο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι; Κινητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο – Τους περιμένουμε!

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Αθηνά» την Παρασκευή

Μπουρλά: Πότε θα κυκλοφορήσει το φάρμακο για τον κορονοϊό – Tι λέει για μεταλλάξεις και 3η δόση