ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Με μαύρα περιβραχιόνια οι διεθνείς – Τιμούν τα θύματα στη Γεωργία

Εθνική ομάδα
Intime

Εθνική ομάδα: Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστούν οι διεθνείς στον αγώνα με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Στην πόλη που θα διεξαχθεί ο αγώνας, το Μπατούμι ένα κτίριο κατέρρευσε κοντά στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η Εθνική, με αποτέλεσμα οκτώ άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γεωργίας ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης, ωστόσο UEFA και FIFA δεν έκαναν δεκτό το αίτημα της και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά αλλά κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, ενώ οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια. Όπως έγινε γνωστό το ίδιο θα συμβεί και με τους παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι θα τιμήσουν κι αυτοί με τον συγκεκριμένο τρόπο τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, οι Γεωργιανοί το ζήτησαν από την ελληνική αποστολή και φυσικά τα μέλη της δεν θα μπορούσαν να το αρνηθούν.

Η ώρα και το κανάλι

Το ματς Γεωργία – Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από το CosmoteSport1HD, όσο κι από το Open TV. Επίσης, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, στο LIVE του Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Σάκη

Καιρός: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία «Αθηνά» το Σαββατοκύριακο

Μαρία Πολύζου: Συγκλονίζει η μαραθωνοδρόμος - «Με βίαζε ο πατέρας μου από τα 11»