ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: «Σκέφτηκα την αυτοκτονία» αποκάλυψε ο Μότζι – Ένα από τα βασικά πρόσωπα του Calciopoli

Γιουβέντους
AP Images

Γιουβέντους: Ο πρώην γενικός διευθυντής της «Μεγάλης Κυρίας», Λουτσιάνο Μότζι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε ακόμα και την αυτοκτονία όταν ξέσπασε στο σκάνδαλο Calciopoli το 2006.

Ο άλλοτε παράγοντας της Γιουβέντους ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα του σκανδάλου που συγκλόνισε το ιταλικό ποδόσφαιρο και τη Serie A.

Ο Μότζι, μιλώντας σε σχετικό ντοκιμαντέρ του Netflix, ανέφερε: «Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Calciopoli ήμουν ντροπιασμένος και αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι μου. Ένιωσα σαν να πέφτει ένα τεράστιο σπίτι πάνω μου

Εκείνη η Γιουβέντους ήταν δικό μου δημιούργημα και σκέφτηκα πολλά πράγμα όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκτονίας. Αλλά η θρησκεία μου δίδαξε ότι η ζωή είναι γεμάτη με καλές και κακές στιγμές και πρέπει να συνεχίσουμε, να παλεύουμε ακόμα και για τα αρνητικά.

Στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου ένιωσα μια εσωτερική δύναμη μέσα μου που μου έλεγε «πρέπει να παλέψεις, πρέπει να δείξεις στον κόσμο ότι όλα όσα ειπώθηκαν ήταν ψέματα». Ποτέ δεν ζητήσαμε από κανέναν για να κερδίσουμε παιχνίδια, ήταν όλα από εμάς».

Όσο για την ανατροπή της κατηγορίας, είπε: «Απέδειξα ότι δεν έκανα τίποτα. Αν δεν άλλαξε κανένα ματς, αν οι διαιτητές δεν επηρεάστηκαν, ποιά ακριβώς ήταν η ζημιά που έκανα στο ποδόσφαιρο;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος» - Κέρκυρα: Επιχείρηση Super Puma για απεγκλωβισμούς - Καταφθάνουν δυνάμεις ΕΜΑΚ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Βούλιαξε» όλη η Αττική – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα - Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αθήνα