ΚΑΙΡΟΣ

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα - Οι περιοχές με τα περισσότερα προβλήματα

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα
Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σφυροκοπά τη χώρα μας - Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές την Παρασκευή - Πλημμύρισαν δρόμοι, με δυσκολία η κίνηση σε κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας - Καταστροφές σε Κέρκυρα και Ιθάκη, αγωνία στην Εύβοια - Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες.

Με σφοδρότητα συνεχίζεται και τα ξημερώματα της Παρασκευής της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ χιόνια έπεσαν και σε ορεινές περιοχές.

Η κακοκαιρία έδειξε τα «δόντια» της και στην Αττική, η οποία ξεκίνησε να «χτυπά»την πρωτεύουσα από το βράδυ της Τετάρτης. Την ίδια στιγμή, η Εύβοια, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από την κακοκαιρία «Αθηνά» έχει ήδη υποδεχθεί τον «Μπάλλο», με τη δημοσιογράφο του Newsbomb.gr, Ευδοκία Μύτιλη να βρίσκεται στο νησί για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας ενώ σε εξέλιξη είναι ένα θρίλερ για έναν βοσκό που αγνοείται στα Μεσοχώρια.

Μεγάλα ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν στα Επτάνησα, με την Κέρκυρα και την Ιθάκη να έρχονται αντιμέτωπες με ακραία φαινόμενα, πλημμύρες και καταστροφές.

Ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, προχώρησε σε ανακοινώσεις ενημερώνοντας για την απόφαση να κλείσουν ο Κηφισός και η Παραλιακή από τη 01:00 τα ξημερώματα ως τις 08:00 το πρωί, όπως και για μια σειρά άλλων μέτρων έτσι ώστε να περιοριστεί η κινητικότητα των πολιτών και να διασφαλιστεί ότι δεν θα κινδυνεύσουν από τα ακραία φαινόμενα.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις