ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa Conference League: «Διπλό» πρόκρισης ο ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη - Τα highlights (videos+photos)

ΠΑΟΚ
Intime

Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή του κι έφυγε με μια μεγάλη νίκη (2-1) από την Κοπεγχάγη, ανεβαίνοντας στην κορυφή του ομίλου του.

Η αποβολή του τερματοφύλακα Γκραμπάρα στο 8ο λεπτό έμοιαζε με… δώρο από τους γηπεδούχους, το οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν το άφησε να πάει χαμένο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και μολονότι στο τέλος του παιχνιδιού «ζορίστηκε», κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο». Ο ΠΑΟΚ έκανε με αυτό τον τρόπο καθοριστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου, εκεί όπου ανέβηκε μετά το αποψινό αποτέλεσμα.

Η ελληνική ομάδα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη στο πρώτο μέρος, με τα τέρματα των Σίντκλεϊ (19’) και Ζίβκοβιτς (38’), αλλά στο φινάλε έκανε τα εύκολα δύσκολα, καθώς επέτρεψε στους γηπεδούχους να μειώσουν με τον Μπιέλ (80’). Κάπως έτσι στο ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ «καρδιοχτύπησε», αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι ότι πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε κι είχε τόσο πολύ ανάγκη.

Διαιτητής: Έρικ Λάμπρεχτς (Βέλγιο)
Κίτρινες: Λέραγκερ, Γιοχάνεσον, Βιντ /Μιχαηλίδης, Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς
Κόκκινες: Γκραμπάρα / -
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Γενς Θόρουπ): Γκραμπάρα , Άνκερσεν, Κοτσολάβα, Μποίλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74’ Γέλερτ), Λέραγκερ, Μπάλντουρσον (46’ Σινγκχ, 84’ Χόλουντ), Μπιέλ, Μπόβινγκ (11’ Γιόνσον), Βιντ.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74’ Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ (64’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (74’ Αουγκούστο), Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (83’ Μουργκ), Σβιντέρσκι.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η αποβολη του τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης

Η απόκρουση του Γιόνσον

Το ΓΚΟΛ του ΠΑΟΚ

Μεγάλη ευκαιρία με τον Σβιντέρσκι

Το δεύτερο ΓΚΟΛ του ΠΑΟΚ

Προσωρινή διακοπή στο ματς

Μείωσε η Κοπεγχάγη

Σωτήρια επέμβαση από τον Πασχαλάκη

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν με τους οπαδούς

Pre Game

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Οι δηλώσεις του Ζέκα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.