ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Με Κρέσπο ο «Δικέφαλος» στο Φάληρο – Εκτός ο Κούρτις

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Με Κρέσπο ο «Δικέφαλος» στο Φάληρο – Εκτός ο Κούρτις

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς της Κυριακής (24/10), το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Κρέσπο, ο οποίος ήταν εδώ και αρκετό καιρό εκτός, πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Σε αυτή δεν βρίσκεται Γιασμίν Κούρτις, όπως κι οι Καγκάβα, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Κωνσταντέλιας και Κούτσιας.

Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, πάντως, ο Ισπανός στόπερ να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Λουτσέσκου για το ματς. Η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Η ώρα και το κανάλι

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Φάληρο είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (24/10) στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Κηφισιά: Νεκρός ο υπάλληλος που δέχθηκε πυροβολισμούς

Τραγωδία στην Κηφισιά: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - «Φώναζε αιμόφυρτος βοηθήστε με»

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»