ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγωδία στην Κηφισιά: Νεκρός ο υπάλληλος που δέχθηκε πυροβολισμούς

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Το σημείο του φονικού
Ευδοκία Μύτιλη

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κηφισιά που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εργάτη.

Φωτογραφίες, βίντεο: Ευδοκία Μύτιλη

Σε απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά, καθώς ο ένας από τους δύο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού που δέχθηκαν πυρά έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στον δρόμο, ο 40χρονος άρχισε να τους... γαζώνει με πέντε σφαίρες. Συγκεκριμένα, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον έναν στην κοιλιακή χώρα και τον άλλον στην πλάτη.

Ο 40χρονος τράπησε σε φυγή, πήγε στο σπίτι του -πιθανότατα για να... ξαναγεμίσει το όπλο του- που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στην οδό Σκουφά και εκεί... ταμπουρώθηκε. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τον κάλεσαν να παραδοθεί.

Εκείνος αρχικά αρνήθηκε και ανέβηκε με το όπλο στην ταράτσα, ενώ μετά από διαπραγματεύσεις τον έπεισαν να παραδώσει το όπλο και στη συνέχεια του πέρασαν χειρόπεδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είπε «μου είχαν κάνει μάγια και τα έλυσα», ενώ πριν κάνει την επίθεση και πυροβολήσει φώναζε προς τους υπαλλήλους «μου έχετε κάνει μάγια».


Παράλληλα, υπό διερεύνηση είναι τα αντικείμενα που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. όταν μπήκε στο σπίτι του. Ο 40χρονος είχε στην κατοχή του σπαθιά, ακόντια και όπλα, των οποίων η λειτουργικότητα θα εξεταστεί από τους άνδρες της Αστυνομίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»

Δήμητρα Παπανδρέου: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος – Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει ΠΑΣΟΚ