ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στο Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους

Νύχτα τρόμου στο Πέραμα
Νύχτα τρόμου στο Πέραμα

Νύχτα τρόμου στο Πέραμα με άγρια καταδίωξη

Η συμπλοκή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους που σημειώθηκε στο Πέραμα το βράδυ της Παρασκευής, είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν ακόμη επτά.

Όλα ξεκίνησαν όταν στελέχη της ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Θηβών, εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο. Αμέσως έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ώστε να κάνουν τον προβλεπόμενο έλεγχο, ωστόσο εκείνος όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά επιτάχυνε το όχημα με σκοπό να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη που συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα. Ο οδηγός του οχήματος, επιχειρώντας να διαφύγει, έπεσε πάνω σε μηχανές της ΔΙΑΣ αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του ύποπτου οχήματος.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, οι πυροβολισμοί προήλθαν από την πλευρά των αστυνομικών. Το ένα από τα τρία άτομα της ομάδας των κακοποιών, έπεσε νεκρός, και ένας ακόμα τραυματίστηκε με τον τρίτο να διαφεύγει. Έξι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Οι μηχανές της ΔΙΑΣ έχουν απομακρυνθεί από το σημείο με γερανό, ενώ γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου ατόμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη ανάρτηση του Μπάλντουιν: «Έχει ραγίσει η καρδιά μου» - Νέα τροπή με τη σφαίρα, ήταν κανονική

Καιρός - Αρναούτογλου: Τσουχτερό κρύο και βροχές - Η τάση έως την 28η Οκτωβρίου (vid)

Ενόργανη: Η Καστρίτση καταγγέλλει βία και σεξουαλική παρενόχληση - «Με έσυρε από τα μαλλιά...»