ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη αντίδραση για τον διασυρμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ

Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο «CR7» τοποθετήθηκε για το ιστορικό 5-0 της Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ.
AP Photo/Rui Vieira

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τοποθετήθηκε για το 5-0 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολτν Τράφορντ».

Ντέρμπι μόνο… στα χαρτιά αποδείχθηκε η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ για την Premier League στο «Ολντ Τράφορντ» το απόγευμα της Κυριακής (24.10). Οι «Reds» διέλυσαν 5-0 τους «κόκκινους διαβόλους», χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους.

Ήταν, μάλιστα, μια από τις ελάχιστες φορές που μια ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο βίωσε τέτοιο διασυρμό και όλοι περίμεναν με αγωνία την πρώτη αντίδραση του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Ο «CR7» με ένα μήνυμα στο Instagram, το βράδυ της Κυριακής πήρε θέση και υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν…

«Κάποιες φορές το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε. Κάποιες φορές το σκορ δεν είναι αυτό που θέλουμε. Κι αυτό είναι ευθύνη μας, μόνο δική μας ευθύνη, γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος να κατηγορήσουμε για αυτό. Οι οπαδοί μας ήταν για ακόμα μια φορά εκπληκτικοί, με τρομερή υποστήριξη. Αξίζουν πολύ καλύτερα πράγματα από αυτό και είναι στο χέρι μας να τους το δώσουμε. Τώρα είναι η ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα σε σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο - Τι ισχύει από σήμερα

Πέραμα: Σήμερα θα παραδοθεί ο τρίτος επιβάτης του οχήματος με τους Ρομά

«Θερμό» επεισόδιο: Θα «αυτοκτονήσει» η Τουρκία; Αν το κάνει, θα τη στείλουμε πίσω στο 19ο αιώνα