ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Stop» του Απόλλωνα στην ΑΕΚ! – Τα highlights κι η βαθμολογία (videos+photos)

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι μόνη της, καθώς είχε την πρώτη της απώλεια με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό, ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με τον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Κηφισιά στο Κύπελλο Ελλάδα, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό.

Η «Ένωση» ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε νωρίς, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άντεξε και λίγο πριν την ανάπαυλα βρήκε γκολ ισοφάρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, με την ΑΕΚ να έχει από την πλευρά της δοκάρι πριν το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ ισοφάρισης και πίεσαν για το τρίτο που θα τους έδινε το «τρίποντο», ωστόσο δεν μπόρεσαν να το βρουν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κι ο ΟΦΗ πέτυχαν σημαντικές νίκες που τους έφεραν, έστω και προσωρινά, στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Στον πάτο της βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο οποίος εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη, καθώς δεν τα κατάφερε ούτε στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0, εκμεταλλευόμενος το εκρηκτικό του ξεκίνημα και το παιδικό λάθος των φιλοξενούμενων στο πρώτο γκολ.

Την Κυριακή (7/11), ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι της Λεωφόρου, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πρώτη απώλεια στο γήπεδο τους (βλ. 0-0 με τον ΟΦΗ), ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League.

Την ίδια ώρα (19:30), ο Ολυμπιακός, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League, αγωνίζεται με τον μαχητικό Ιωνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 15:00, με τον Αστέρας Τρίπολης να παίζει με τη Λαμία, ενώ στις 17:15 ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σάββατο (6/11)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ 2-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Απόλλων - ΑΕΚslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζανλούκα Φέστα (Απόλλων Σμύρνης)

Αργύρης Γιαννίκης (ΑΕΚ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικόςslgr.gr

ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

ΟΦΗ - Ατρόμητος
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΟΦΗ - Ατρόμητοςslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Παναγιώτης Γκουτσίδης (βοηθός Γιώργου Παράσχου - Ατρόμητος)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.