ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερμανία: Προπονητής κατηγορείται για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Βέρντερ Βρέμης
zdf.de

Γερμανία: Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Βέρντερ Βρέμης υπέβαλε ο Μάρκους Άνφανγκ, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

O 47άχρονος τεχνικός αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο η γερμανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστώσουν τη γνησιότητα του πιστοποιητικού.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Άνφανγκ υπέβαλε την παραίτηση του, κάτι που έπραξε κι ο βοηθός του, Φλόριαν Τζάνγκε. «Αποφάσισα να τερματίσω άμεσα τον ρόλο μου ως προπονητής στη Βέρντερ, δεδομένης της δύσκολης κατάστασης για τον σύλλογο, την ομάδα, την οικογένειά μου και εμένα προσωπικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Βέρντερ, η οποία αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία, ανέφερε ότι διεξάγεται έρευνα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού του προπονητή, με τον Ανφάνγκ να λέει ότι δεν έκανε τίποτα κακό και ότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές σε επίσημο κέντρο εμβολιασμού.

«Ο Μάρκους και ο Φλοριάν δείχνουν υπευθυνότητα με αυτή την απόφαση και συμβάλλουν στον τερματισμό της αναταραχής των τελευταίων ημερών γύρω από την ομάδα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν και συμπλήρωσε: «Σεβόμαστε αυτή την απόφαση και θα ξεκινήσουμε την αναζήτηση νέου προπονητή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα

Η Ιωάννα έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της και τα ρούχα που φόραγε την ημέρα της επίθεσης

Οικογενειακό έγκλημα για την προίκα στο Κιλκίς - «Εκπληκτικό στη σύλληψη, πρωτοφανές στην αγριότητα»