ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Στην επόμενη ημέρα με νέο προπονητή – Έλληνας ή ξένος; Δεδομένα και ονόματα

Εθνική ομάδα
Νέο ομοσπονδιακό προπονητή θα έχουν οι διεθνείς στην επόμενη ημέρα της Εθνικής
Intime

Εθνική ομάδα: Με νέο ομοσπονδιακό τεχνικό θα επιδιώξει να κάνει μια νέα αρχή του αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού ο Τζον Φαντ Σχιπ αποτελεί παρελθόν μετά από 2.5 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ολλανδού τεχνικού, η Εθνική έκανε βήματα προόδου, ωστόσο πλέον καλείται να κάνει το βήμα παραπάνω, βρίσκοντας νίκες και προκρίσεις που τόσο πολύ χρειάζεται.

Ουσιαστικά αυτός είναι κι ο μεγάλος στόχος για την επόμενη ημέρα και θα προσπαθήσει να το πράξει δίχως τον Τζον Φαντ Σχιπ στον πάγκο. Ο Ολλανδός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Ελλάδας κι οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας «φουλάρουν» τις μηχανές για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Οι δύο πρώην διεθνείς, άλλωστε, είναι γνωστό ότι θα παραμείνουν στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος όλων των κλιμακίων των εθνικών ομάδων τουλάχιστον ως τον Ιούνιο του 2024.

Η τάση που έχει δημιουργηθεί σε αυτά τα πρώιμα στάδια οδηγεί σε δύο δρόμους. Από την μια υπάρχει η άποψη ότι νέο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να είναι Έλληνας από τη νέα γενιά κι από την άλλη ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να έρθει και πάλι ξένος.

Στην πρώτη περίπτωση ήδη έχουν «ακουστεί» τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη, Γιώργου Δώνη και Τραϊανού Δέλλα, ενώ στη δεύτερη κατηγορία υπάρχει φυσικά ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα ελληνικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να προκύψει κάποια άλλη λύση από το εξωτερικό, όπως για παράδειγμα τη Γερμανία, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Όπως και να έχει το πρώτο βήμα που ήταν να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Τζον Φαντ Σχιπ έγινε, κάτι που επιτρέπει πλέον στους ανθρώπους της Εθνικής να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα και να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση. Πριν λίγες ημέρες, άλλωστε, ο Κωνσταντινίδης είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου για το θέμα του προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εισήγηση Επιτροπής: Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ταξιδιώτες από χώρες της νότιας Αφρικής

Θρήνος για τη χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι: Φίλοι την αποχαιρετούν στα social media

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» οι συνεργάτες της μόλις την είδαν (video)