ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Libertadores: Το σήκωσε η Παλμέιρας κι έκανε το «back to back»! - Highlights κι απονομή (vids)

Copa Libertadores Παλμέιρας
AP Images

Copa Libertadores: Η Παλμέιρας νίκησε (2-1) στην παράταση τη Φλαμένγκο στον τελικό του Μοντεβιδέο και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το τρόπαιο.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα έγραψε άλλη μια «χρυσή» σελίδα στην πλούσια ιστορίας, φτάνοντας συνολικά τα τρία Copa Libertadores.

Στο κατάμεστο Centenario αναμετρήθηκαν οι δύο τελευταίες νικήτριες της διοργάνωσης κι έδωσαν μια δυνατή μάχη, στην οποία για να αναδειχθεί νικητής, χρειάστηκε να πάει στην παράταση! Εκεί, όπου ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν από το τραγικό λάθος του Περέιρα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ντέιβερσον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ξέσπασε σε κλάματα.

Η Παλμέιρας προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά από εκεί και πέρα επέλεξε να παίξει έχοντας ως πρώτο μέλημα το να διατηρήσει το προβάδισμα της και τελικά το πλήρωσε, καθώς η Φλαμένγκο ισοφάρισε με τον Μπαρμπόσα στο 72'. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου τελευταίος «μίλησε» ο Ντέιβερσον.

Ένα πολύ όμορφο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από την έναρξη του τελικού, με έναν οπαδό της Φλαμένγκο να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του, η οποία υποστηρίζει την Παλμέιρας. Τουλάχιστον, πήρε μια χαρά καθώς του είπε το πολυπόθητο «ναι».

Copa Libertadores
Οι σκόρερ του τελικού του Copa Libertadores, Παλμέιρας - Φλαμένγκοconmebollibertadores.com

TA HIGHLIGHTS

Η ΑΠΟΝΟΜΗ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Με μοριακό τεστ η είσοδος στη Βρετανία για όλους τους ταξιδιώτες

Καιρός: Νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Μετάλλαξη Όμικρον: Σε προληπτική καραντίνα πέντε Έλληνες που ταξίδεψαν από τη Νότια Αφρική