ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα εποχή στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ: Και επίσημα στον πάγκο ο Ραλφ Ράνγκνικ

Νέα εποχή στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ: Και επίσημα στον πάγκο ο Ραλφ Ράνγκνικ
AP Photo/Jens Meyer

Ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι και με τη βούλα ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ μέχρι το τέλος της σεζόν

Και επίσημα στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιντετ είναι ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος ανακοινώθηκε ως προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στη συνέχεια ο 63χρονος Γερμανός θα έχει ρόλο συμβούλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του Ράνγκνικ αναφέρει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό του Ραλφ Ράνγκνικ ως προσωρινό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, υπό την προϋπόθεση ότι απαιτείται βίζα εργασίας. Μετά από αυτή την περίοδο, ο Ραλφ και ο σύλλογος συμφώνησαν ότι θα συνεχίσει να συμβουλεύει για άλλα δύο χρόνια».

Ο Τζον Μέρτοου, διευθυντής ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε: «Ο Ραλφ είναι ένας από τους πιο σεβαστούς προπονητές και καινοτόμους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ήταν ο νούμερο ένα υποψήφιος μας για προσωρινός μάνατζερ, αντικατοπτρίζοντας τις ανεκτίμητες ηγετικές και τεχνικές δεξιότητες που θα φέρει από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στη διοίκηση και την προπονητική. Όλοι στον σύλλογο ανυπομονούν να δουλέψουν μαζί του κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν και στη συνέχεια για άλλα δύο χρόνια στον συμβουλευτικό του ρόλο».

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικεντρώθηκα στο να κάνω αυτή μια επιτυχημένη σεζόν για τον σύλλογο. Η ομάδα είναι γεμάτη ταλέντα και έχει εξαιρετική ισορροπία νεότητας και εμπειρίας. Όλες οι προσπάθειές μου για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι να βοηθήσω αυτούς τους παίκτες να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους, τόσο ατομικά όσο και, κυρίως, ως ομάδα. Πέρα από αυτό, ανυπομονώ να υποστηρίξω τους μακροπρόθεσμους στόχους του συλλόγου σε συμβουλευτική βάση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος μαχαίρωσε γυναίκα και τον γιο της

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα