ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Αντίθετη στην αναβολή των ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Ιωνικός - ΠΑΟΚ

OAKA Ελληνική Αστυνομία
Intime

Super League: Κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και του Ιωνικός ΠΑΟΚ είναι η λίγκα, όπως ξεκαθάρισε μέσω του προέδρου της, Γιώργου Μποροβήλου.

Το πρωί της Τετάρτης (1/12), η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε την αναβολή των δύο αναμετρήσεων της Κυριακής (5/12), επικαλούμενη αδυναμία να ανταποκριθεί στην επαρκή αστυνόμευση υπό τον φόβο επεισοδίων.

Οι λόγοι είναι δύο… Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσμου, αλλά κι η συμπλήρωση 13 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η Super League απέστειλε απάντηση τόσο στην Ελληνική Αστυνομία, όσο και στον Υγυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας την εναντίωσή της στο συγκεκριμένο αίτημα.

Όπως υπογραμμίζει η Λίγκα, δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, ενώ παράλληλα το ελληνικό ποδόσφαιρο θα υποστεί πλήγμα, καθώς έχουν ήδη «κλειστεί» αεροπορικά εισιτήρια για τους ξένους διαιτητές.

Θετική στην αλλαγή ώρας, όχι στην αναβολή, η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός ότι το αίτημα έγινε τέσσερις μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν γνωστή τόσο η επίσκεψη του Πάπα, όσο κι η επέτειος του Γρηγορόπουλου. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αντίθετοι με την αναβολή, ωστόσο για να διευκολύνει την Αστυνομία έχει συναινέσει σε ενδεχόμενη αλλαγή ώρας του ντέρμπι (να διεξαχθεί νωρίτερα για λόγους ασφαλείας).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριος «καυγάς» Μητσοτάκη - Πολάκη στη Βουλή (vid)

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο

Συγκλονίζει ο Νίκος Στραβελάκης μέσα από το νοσοκομείο: Έτσι με χτύπησε ο κορονοϊός