ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 60 μαθητών

Μπαρτσελόνα: Προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 60 μαθητών

Μπαρτσελόνα: Είδηση σοκ στην Ισπανία, καθώς πρώην προπονητής των ακαδημιών των «μπλαουγκράνα» κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 60 μαθητών.

Ο λόγος για τον Αλμπέρτ Μπανάζας, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο τον περασμένο Απρίλιο αναλαμβάνοντας ρόλο συντονιστή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Diari ARA, αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης σε μαθητές σχολείου στη Βαρκελώνη. Ο 71χρονος Ισπανίας ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής.

Στην ανακοίνωση της η Μπαρτσελόνα είχε υπογραμμίσει ότι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αιτία είναι τελείως διαφορετική και άκρως σκοτεινή. Ο Μπανάζας κατηγορείται για 60 περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.

Στο «Escola Barcelona», για περισσότερα από 20 χρόνια, κακοποίησε 60 αγόρια και κορίτσια διαφορετικών ηλικιών. Την Παρασκευή (10/12) ένα από τα θύματα του κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, κάτι που αναμένεται να κάνουν κι άλλα παιδιά τις επόμενες ημέρες. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Μπαρτσελόνα
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Diari ARA, αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης σε μαθητές σχολείου στη Βαρκελώνη.ara.cat

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι τίτλοι τέλους του Γιώργου Παπανδρέου

Καιρός τώρα: Συναγερμός για ακραία φαινόμενα – Μήνυμα από το 112 στη Δυτική Ελλάδα

F-35: «Κλειδώνει» η συμφωνία! Ραγδαίες εξελίξεις από Γενάρη – Πότε εκτιμάται ότι θα έρθουν Ελλάδα