ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεννήθηκε μαζί με την ΑΕΚ, «έφυγε» έχοντας εκπληρώσει την επιθυμία να μπει στην «Αγιά Σοφιά»

AEK

Ο Γιώργος Καλογερίας έφυγε σε ηλικία 97 ετών, αποτελώντας την προσωποποίηση της αγνής αγάπης ενός φιλάθλου για την ομάδα του.

Είχε γεννηθεί τον Μάρτιο του 1924, τη χρονιά που «γεννήθηκε» κι η αγαπημένη του ΑΕΚ.

Ο μεγάλος καημός του Γιώργου Καλογερία ήταν ότι η ομάδα που τόσο λάτρευε ήταν ξεσπιτωμένη τα τελευταία 18 χρόνια. Περίμενε με ανυπομονησία την επιστροφή της στο «Ναό», στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να νιώσει ξανά τη μοναδική ατμόσφαιρα και να «φωνάξει» για τα παιδιά με τις «κιτρινόμαυρες» φανέλες.

Η κόρη του, Ελισάβετ, βλέποντας την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται, ήρθε σε επαφή με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έτσι ώστε ο πατέρας της να μπορέσει να επισκεφθεί το γήπεδο, πριν τα επίσημα εγκαίνια.

Ο Γιώργος Καλογερίας βρέθηκε στην «Αγιά Σοφιά» στις 12 Νοεμβρίου, εκπληρώνοντας την τελευταία όπως αποδείχθηκε επιθυμία του. Να βρεθεί στο νέο «σπίτι» της αγαπημένης του ΑΕΚ, εκεί όπου το πρόσωπο του γέμισε δάκρυα.

«Έφυγε» από την προηγούμενη Παρασκευή (10/12) σε ηλικία 97 ετών και 9 μηνών, με τον «Δικέφαλο Αετό» να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.

AEK
Ο Γιώργος Καλογερίας έφυγε σε ηλικία 97 ετών, αποτελώντας την προσωποποίηση της αγνής αγάπης ενός φιλάθλου για την αγαπημένη του ομάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Κάρμελ: Ισχυρό αλλά σύντομο το χτύπημά της - Πότε και πόσο θα χιονίσει στην Αττική

The Bachelor: Επεισοδιακή αποχώρηση - Πέταξε τα κοσμήματα στον Αλέξη Παππά και έφυγε

Καιρός: «Κλείδωσαν» τα χιόνια το Σαββατοκύριακο - Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά