ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεκρός από μαχαιριές ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Οσάγκι Μπάσκομ

Νεκρός από μαχαιριές ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Οσάγκι Μπάσκομ
Ο Οσάγκι Μπάσκομ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ντάρλινγκτον άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 23 ετών, μετά από πολλαπλά τραύματα που προήλθαν από μαχαίρι.

Θλίψη στην Αγγλία και στις Βερμούδες προκάλεσε ο θάνατος του Οσάγκι Μπάσκομ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 23 ετών.

Ο διεθνής με της Βερμούδες, δέχθηκε άγρια επίθεση έξω από εστιατόριο στο νησί St. David σε πάρτι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός κατέληξε μετά από πολλαπλά τραύματα που προήλθαν από μαχαίρι.

«Πρέπει να ακούσουμε όποιον ήταν στο πάρτι, αλλά αυτή τη στιγμή τα άτομα που ήταν εκεί δεν μας μιλούν. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είδε τι συνέβη και θα τους παροτρύνουμε να κάνουν το σωστό», αναφέρει χαρακτηριστικά αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας καθώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το αίτιο της βάναυσης αυτής επίθεσης.

Ο Μπάσκομ είχε περάσει από τις ακαδημίες της Μπρίστολ, της Βαλένθια και της Λεβάντε, ενώ τη σεζόν 2019/20 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ντάρλινγκτον. Φέτος δεν είχε υπογράψει σε ομάδα, ενώ με την εθνική του έχει μετρήσει 16 εμφανίσεις έχοντας πετύχει ένα γκολ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Voice Τελικός: Νικήτρια η Άννα Αργυρού – Γνωρίστε το 16χρονο «διαμάντι» με τη μαγική φωνή

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού (video)

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Φόβοι για περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα μέτρα που «πέφτουν» στο τραπέζι