ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα ανοικτά στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, «πρόκριση» ο Παναθηναϊκός, ήττα ο Ολυμπιακός (vids)

Κύπελλο Ελλάδας
Intime

Κύπελλο Ελλάδας: Δείτε highlights και δηλώσεις από τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του θεσμού. 

Το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα κι οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό, αλλά και ένταση, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ είχαν τις στιγμές του για να σκοράρουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Κάπως έτσι η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» θεωρητικά πήρε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά χρειάζεται νίκη για να περάσει, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίρνει το εισιτήριο για τους «4» ακόμα και με ισοπαλία (με γκολ), καθώς μετράει κανονικά το κανονισμός του «εκτός έδρας γκολ».

«Έκλεισε» θέση στους «4» ο «καταιγιστικός» Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν «καταιγιστικός» κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά από το… πρώτο ημίχρονο.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 4-0 στο «Απ. Νικολαΐδης», σκορ το οποίο είχε διαμορφωθεί πριν από την ανάπαυλα. Επίσης, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Όπως και να έχει το «τριφύλλι» μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το δεύτερο ματς στην Καρδίτσα.

Ο Παναιτωλικός «τούμπαρε» και τον Ολυμπιακό

Σε σύγχρονο «φονέα των γιγάντων» εξελίσσεται ο Παναιτωλικός, ο οποίος μετά την ΑΕΚ νίκησε (2-1) και τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα του Αγρινίου, όπως στο ΟΑΚΑ, έκανε την ανατροπή και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί στο 23’, αλλά είδαν τους εκπληκτικούς γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή! Οι πρωταθλητές Ελλάδας παραμένουν δίχως νίκη στο 2022.

Ένα δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένας οπαδός των γηπεδούχων ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει, κάτι που οδήγησε στην ολιγόλεπτη διακοπή του ματς. Ο φίλαθλος είναι καλά στην υγεία.

Το ζευγάρι που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα είναι φυσικά, αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από επτά διαδοχικές νίκες, ενώ παράλληλα έχει πάρει τον… αέρα της «Ένωσης» τα τελευταία χρόνια. Οι «κιτρινόμαυροι», από την άλλη, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και τις δύο προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσαν ισάριθμα κρούσματα κορονοϊού. Επίσης, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη προέρχεται κι από την ήττα σοκ από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Άρης - Λαμία την Πέμπτη (20/1)

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων ολοκληρώνεται την Πέμπτης (20/1), όπου ο Άρης θα επιδιώξει να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτέλεσμα και να κάνει βήμα πρόκρισης κόντρα στη Λαμία.

Τα highlights του Κυπέλλου Ελλάδας

Τετάρτη 19/1

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

Αργύρης Γιαννίκης (ΑΕΚ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-0

ΤΑ ΓΚΟΛ: 6', 20' Βιτάλ, 32' Αϊτόρ, 42' Καρλίτος

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Περικλής Αμανατίδης (Αναγέννηση Καρδίτσας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

ΤΑ ΓΚΟΛ: 23’ Μεντόσα, 60' Καρέλης – 13’ Ελ Αραμπί

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Πέμπτη 20/1

ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ (21:30)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.