ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ντέρμπι κορυφής, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, στην Τούμπα - Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Intime

Super League: Το ντέρμπι κορυφής της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία προετοιμαστούν, έχοντας το μυαλό τους αποκλειστικά στο σπουδαίο ματς της Κυριακής, καθώς οι αγώνες τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν, καθώς μετράει οκτώ νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια του, ενώ ο Ολυμπιακός σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την πρώτη νίκη μέσα στο 2022, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες (δυο «λευκές» ισοπαλίες και μια ήττα). Το κλίμα είναι εξαιρετικό έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην Τούμπα ενδιαφέρει και την ΑΕΚ, η οποία θέλει να πλησιάσει στην κορυφή ή τουλάχιστον να επιστρέψει στη δεύτερη θέση. Οι «κιτρινόμαυροι», παρά τα προβλήματα, έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στον Βόλο, ο οποίος εμφανίζεται τελευταία ή του ύψους (3-1 τον Παναθηναϊκό) ή του βάθους (0-4 από τον ΠΑΟΚ). Εξαιρετικά αμφίρροπη προβλέπεται η αναμέτρηση του φορμαρισμένου Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, με το «τριφύλλι» να είναι πλέον τέταρτο και τους Αρκάδες να μπαίνουν στην εξάδα χάρη σε ένα ντεμαράζ νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Η Λαμία, με νωπές τις δάφνες από την «ηρωική» πρόκριση επί του Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου, υποδέχεται τον ΟΦΗ που αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου, έχοντας διάγει μια από τις πιο πετυχημένες εβδομάδες της ιστορίας τους (2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 2-1 το Ολυμπιακό για το Κύπελλο, 4-2 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο), περιμένουν με άγριες διαθέσεις τον «πληγωμένο» Άρη που ακόμη αναζητά το πρώτο του γκολ μέσα στο 2022.

Καθοριστικό ματς στη μάχη της παραμονής θα γίνει στη Νεάπολη, ανάμεσα σε Ιωνικό και Ατρόμητο, με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική «ανάσα», ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι το φαβορί καθώς περιμένει τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜΑΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Μανωλόπουλος: Με εξόργισαν ο τρόπος και τα ψέματα - Ο προπονητής της Εθνικής στο Newsbomb.gr