ΜΠΑΣΚΕΤ

Σωτήρης Μανωλόπουλος: Με εξόργισαν ο τρόπος και τα ψέματα - Ο προπονητής της Εθνικής στο Newsbomb.gr

Σωτήρης Μανωλόπουλος
Φωτογραφίες αρχείου
Intime

Ο προπονητής της Εθνικής, Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν ένας από τους πολλούς Έλληνες που αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Για όσους τον γνωρίζουν, ο Έλληνας προπονητής είναι ένας πολύ ήρεμος και υπομονετικός άνθρωπος, ωστόσο το ξέσπασμά του στο Facebook «προδίδει» τον Γολγοθά που πέρασε ο ίδιος κι οι υπόλοιποι κάτοικοι στα Γλυκά Νερά.

Όπως υπογράμμισε στο Newsbomb.gr ο ομοσπονδιακός τεχνικός, έμειναν για τέσσερις ημέρες χωρίς ρεύμα και σαν να μην έφτανε αυτό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και την απαράδεκτη συμπεριφορά και τα ψέματα των αρμοδίων.

«Δεν είμαι φυσικά ο μοναδικός που έζησε τέτοιες στιγμές ή έγραψε στα social media γι’ αυτό, ωστόσο αυτό που με εξόργισε ήταν ο τρόπος που αντιμετώπισαν εμένα, τη γυναίκα μου, τους γείτονες. Τα ψέματα που έλεγαν… Κάθε μέρα μας έλεγαν ότι θα φτιαχτεί εντός της ημέρας και τελικά. Σε όλους έλεγαν το ίδιο πράγμα ότι θα λυθεί το πρόβλημα εντός της ημέρας και μετά ότι η βλάβη δεν έχει καταχωρηθεί. Σήμερα είχαν και υφάκι, σαν να τους ενοχλούσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μανωλόπουλος.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, ας μας έλεγαν την αλήθεια…»

Μένοντας τέσσερις μέρες χωρίς ρεύμα, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι κάτοικοι των Γλυκών Νερών αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα. Μιλάμε για οικογένειας με μικρά παιδιά που έπρεπε να διαχειριστούν από την έλλειψη θέρμανσης, μέχρι τα τρόφιμα που χάλασαν...

Ο έμπειρος προπονητής, πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος και συνάνθρωποι μας αντιμετώπιζαν πιο σοβαρά προβλήματα, αλλά μην μου λες ψέματα. Κι εμείς έχουμε μικρά παιδιά… Δίπλα μου υπάρχει μια έγκυος γυναίκα που δεν είχε θέρμανση. Ας μας έλεγαν ότι δεν είμαστε προτεραιότητα να κάνουμε τα κουμάντα μας. Προσωπικά θα έπαιρνα την οικογένεια μου και θα έφευγα. Σε όλους, όμως, την ίδια κασέτα, απλά σήμερα αυτή η κασέτα άλλαξε και μας αντιμετώπιζαν σαν να τους ενοχλούμε».

«Δεν μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είναι από τους «ενεργούς» χρήστες των social media, αλλά η συμπεριφορά των υπευθύνων και τα ψέματα τους τον έκαναν να ξεσπάσει. «Δεν τα βάζω με τα παιδιά που μιλούσαμε, από ορισμένους θα περίμενα πιο ανθρώπινη συμπεριφορά, αλλά κατευθύνσεις παίρνουν. Μας έλεγαν ψέματα ότι είναι στην περιοχή κι έφτιαχναν το πρόβλημα, ας μας έλεγαν την αλήθεια. Είμαστε 20 σπίτια, παραπέρα μπορεί να υπάρχουν 500 που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, το καταλαβαίνω. Δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα, είναι η πρώτη κι ελπίζω η τελευταία φορά που το κάνω. Είναι ο θυμός, δεν μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά, σε κανέναν», τόνισε.

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή: «Υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα αλλά μπορούμε να κινηθούμε. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που ήρθαν κι έφτιαξαν τη ζημιά, δεν έχω τίποτα μαζί τους. Το είχαν έτοιμο σε 25 λεπτά…»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

«Καμπανάκι» Λαγουβάρδου στο Newsbomb.gr: Χιόνι και κλειστά φρεάτια ίσως φέρουν πλημμύρες στην Αττική