ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέισον Γκρίνγουντ: Έχασε τον βασικό χορηγό του μετά τη σύλληψη για ξυλοδαρμό

Μέισον Γκρίνγουντ
AP Images

Μέισον Γκρίνγουντ: Ο βασικός χορηγός του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε ότι ολοκλήρωσε τη συνεργασίας τους.

Ο Γκρίνγουντ συνελήφθη από την Αστυνομία του Μάντσεστερ, μετά τις καταγγελίες της συντρόφου του, Χάριετ Ρόμπσον, για ξυλοδαρμό.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019, ωστόσο η Ρόμπσον αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα δεν τα πάνε καλά, με αποτέλεσμα ο 20χρονος Άγγλος να ξεσπά πάνω της. «Για όσους θέλουν να ξέρουν τι στην πραγματικότητα κάνει σε μένα ο Μέισον Γκρίνγουντ», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media το νεαρό μοντέλο.

«Έχουμε διακόψει τη σχέση μας με τον Μέισον Γκρίνγουντ. Ανησυχούμε σοβαρά για τους ισχυρισμούς που του προσάπτονται και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση», ανέφερε στην ανακοίνωση της η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέσυρε τα προϊόντα του Γκρίνγουντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε γνωστοποιήσει ότι ο Γκρίνγουντ δεν υπολογίζεται μέχρι νεοτέρας, ενώ νωρίτερα τη Δευτέρα (31/1) αφαίρεσε όλα τα προϊόντα του 20χρονου Άγγλου από τα ηλεκτρονικά καταστήματά της.

Από εκεί και πέρα, προς το παρόν τουλάχιστον, υπάρχει στάση αναμονής, όσον αφορά στο μέλλον του. Άλλωστε, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια τιμωρία, κάτι που σημαίνει ότι λαμβάνει κανονικά τις 120.000 ευρώ εβδομαδιαίως που προβλέπει το συμβόλαιο του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέσυρε τα προϊόντα του Γκρίνγουντ – Στην αναμονή για το μέλλον του