ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Για τον Άλκη ο Άρης, νίκησαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με γκολ του Σάκιτς στο 95’, ο Άρης νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου, Άλκη.

Πριν από τη σέντρα στο «Κλ. Βικελίδης» εκτυλίχθηκαν συγκινητικές εικόνες στο μικρό τελετουργικό που πραγματοποιήθηκε, ενώ ο Εντιαγέ, ο οποίος έκανε το 1-0, αφιέρωσε το τέρμα στη μνήμη του Άλκη, σηκώνοντας ψηλά μια φανέλα με το όνομα του και την ηλικία του (βλ. 19). Ο Αραούχο ισοφάρισε με ένα πανέμορφο γκολ κι αφιέρωσε με τη σειρά του γκολ στον αδικοχαμένο 19χρονο, σχηματίζοντας το γράμμα «Α» (Άλκης). Οι γηπεδούχοι, όμως, απάντησαν με ένα εξίσου όμορφο γκολ στις καθυστερήσεις και πήραν τη νίκη για τον Άλκη.

Super League
Για τον Άλκη

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ήταν ανώτερος κι επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προηγήθηκαν 2-0 στο 4ο λεπτό, είχαν πρωταγωνιστή τον Γκάνι Ροντρίγκες που πέτυχε δύο τέρματα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης, παίζοντας καλά για ένα ημίχρονο. Αυτό ήταν το πρώτο 45λεπτο, στο οποίο άνοιξε το σκορ κι έχασε αρκετές ευκαιρίες. Μετά την ανάπαυλα, οι παίκτες του Λουτσέσκου έπαιξαν με τη «φωτιά», αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Τελικά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κλείδωσε το «τρίποντο» με γκολ στις καθυστερήσεις.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, ο ΟΦΗ έκαμψε με 3-2 αντίσταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει παράπονα από τη διαιτησία του Καραντώνη. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές στο ματς κι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 85ο λεπτό. Η ομάδα της Κρήτης, όμως, πέτυχε δύο τέρματα στο φινάλε και με… buzzer beater του Τσιλιανίδη στο 95ο λεπτό πήρε το «τρίποντο». Το «τριφύλλι» έπαιζε με δέκα παίκτες από το 74ο λεπτό, καθώς ο Βιγιαφάνιες δέχθηκε δεύτερη κίτρινη, με τους φιλοξενούμενους να «φωνάζουν» για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριέρα, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάτησε γκάζι για τα playoffs. Οι παίκτες του Ράσταβατς έλαμψαν ξανά «καθάρισαν» από νωρίς κι έφτασαν τις πέντε διαδοχικές νίκες με μηδέν παθητικό στο πρωτάθλημα! Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα έκλεινε την Πέμπτη (3/2), με τον αγώνα Ατρόμητος – Λαμία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως, αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων.

Η ανακοίνωση της Super League

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜEΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

TA HIGHLIGHTS

Τετάρτη (2/2)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ 0-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζανλούκα Φέστα (Απόλλων Σμύρνης)

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Άρης - ΑΕΚslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Βόλος - Ιωνικόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ολυμπιακός - Παναιτωλικόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΟΦΗ - Παναθηναϊκόςslgr.gr

ΤΑ ΗΙGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Super League
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννιναslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

Πέμπτη (3/2)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (Αναβλήθηκε)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.