ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Κάργα για εξάδα ο ΠΑΣ, έμπλεξε ο Άρης! - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Άρη κι έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα playoffs του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο εξαιρετικός Γιάννης Κάργας, ενώ οι «κίτρινοι» πλήρωσαν τη μεγάλη αστοχία τους. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμπλεξε καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας. Να θυμίσουμε ότι απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της regular season.

Οι οπαδοί του ΠΑΣ κέρδισαν τον θαυμασμό όλων με το τεράστιο πανό που ανέβασαν κι ήταν αφιερωμένο στα θύματα της οπαδικής βίας στην Ελλάδα.

Super League
Το συγκλονιστικό πανό των φίλων του ΠΑΣ ΓιάννιναIn Time

Οι αγώνες της Κυριακής

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ με 1-0. Ήρωας της αναμέτρησης ήταν ο Εμβιλά, ο οποίος σκόραρε το «χρυσό» γκολ στο 84ο λεπτό, σε μια φάση, πάντως, που η μπάλα ενδεχομένως να έχει χτυπήσει στο χέρι του Μανωλά πριν καταλήξει στον Γάλλο.

Η ομάδα του Πειραιά έμεινε για 12ο ματς αήττητος κόντρα στην «Ένωση», μετρώντας πλέον εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μια νίκη που τη διατηρεί στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και παράλληλα θα βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Αταλάντα για το Europa League.

Το εντυπωσιακό σερί συνέχισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέμεινε για 14ο ματς αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, καθώς έκαμψε την αντίσταση του Ατρομήτου με 1-0. Οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά βρήκαν τρόπο να πάρουν το «τρίποντο» με σκόρερ τον Κρέσπο στο 57ο λεπτό. Ο Ισπανός μετράει οκτώ γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τα τέσσερα να τα έχει σημειώσει κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος μπήκε ξανά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο. Μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» ήταν ο Ιωαννίδης, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο μόλις στο 3ο λεπτό και «σφράγισε» το «τρίποντο» στο 82ο λεπτό. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για το «τριφύλλι», μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Σημαντικό βήμα για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του Βόλου. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα 33 λεπτά της αναμέτρησης, με την ομάδα της Θεσσαλίας να έχει δοκάρι στο 1-0 και να μειώνει στο 51’. Δοκάρι είχε κι ο ΟΦΗ στο 81’, ενώ οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 71ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για το 2-2.

Οι αγώνες του Σαββάτου

Μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη πέτυχε ο Ιωνικός, ο οποίος νίκησε 3-2 τον τοπικό Αστέρα. Η ομάδα Νίκαιας βρέθηκε να χάνει μέχρι το 63ο λεπτό, αλλά σε εκείνο το σημείο υπήρξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα υπέρ των φιλοξενούμενων. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού σημείωσαν δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά, ενώ πέτυχαν και τρίτο, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά το «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι μείωσαν στην τελευταία φάση, αλλά ο Ιωνικός έφυγε με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο του επιτρέπει να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Στη Ριζούπολη, Απόλλωνας και Παναιτωλικός έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, κάτι που δεν ισχύει για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία είχε δύο δοκάρια κι εν τέλει έχασε έδαφος στη μάχη για τη σωτηρία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΤΑ HIGHLIGHTS

Δευτέρα (14/2)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 2-0

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΣ Γιάννινα - Άρηςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

Κυριακή (13/2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 1-0

Super League
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του Ολυμπιακός - ΑΕΚslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Super League
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΟΚ - Ατρόμητοςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 2-0

Super League
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του Παναθηναϊκός - Λαμίαslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία)

ΟΦΗ - ΒΟΛΟΣ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΟΦΗ - Βόλοςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

Σάββατο (12/2)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-3

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικόςslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Super League
Τα στοιχεία του Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζανλούκα Φέστα (Απόλλων Σμύρνης)

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Tα γκολ σε Premier League, Serie A, Bundesliga, LaLiga