ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οριστικά τέλος από τον Άρη ο Μάντζιος

Άκης Μάντζιος
Intime

Super League: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα.

Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα κι έχουν μπλέξει όσον αφορά στην παρουσία τους στα playoffs της Super League.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν και το κύκνειο άσμα του 52χρονου τεχνικό στον πάγκο του Άρη. Ο Μάντζιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Μετά τη συνομιλία με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή προπονητή υπήρχε στο μυαλό του Καρυπίδη εδώ και καιρό και πιο συγκεκριμένα μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Μάντζιος συνέχισε με την ελπίδα να ανατραπεί το κλίμα, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά οι ήττες από Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα έφεραν την ομάδα σε δύσκολη θέση. Κάπως έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει μια αλλαγή σε μια προσπάθεια να προλάβει ο Άρης στα playoffs.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Κάργα για εξάδα ο ΠΑΣ, έμπλεξε ο Άρης! - Τα highlights κι η βαθμολογία