ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στα playoffs – Σέντρα με «τελικό» παραμονής στα playouts

Super League
Intime

Super League: Το ντέρμπι «Δικεφάλων», ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ο «τελικός» για την παραμονή, Ατρόμητος Απόλλων Σμύρνης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερο «χρώμα», καθώς το ντεμπούτο αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Με την… αύρα του Πολωνού, η «Ένωση» θα επιδιώξει να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος προέρχεται από τη θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League. Μάλιστα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμαθε και τον αντίπαλο της στη σημερινή (18/3) κλήρωση.

Παιχνίδι κομβικής σημασία στη μάχη για την Ευρώπη είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, ενώ στο πρώτο χρονικά ματς ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, θέλοντας να κάνει άλλο ένα βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Το Σάββατο (19/3) θα γίνει η σέντρα και στα playouts, τα οποία ξεκινούν με ένα ματς «τελικό» στη μάχη της παραμονής. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ κρίσιμο ματς δίνει στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, η Λαμία, η οποία μετράει εφτά συνεχόμενες ήττες.

Διαβάστε επίσης:

Οι παίκτες από Ουκρανία και Ρωσία που δίνουν λάμψη στις ελληνικές ομάδες (photos+videos)