ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa Conference League: «Ο τελικός μεταφέρεται στην Ελλάδα» λένε στην Αλβανία

Europa Conference League: «Ο τελικός μεταφέρεται στην Ελλάδα» λένε στην Αλβανία

Europa Conference League: Ο τελικός της διοργάνωσης δεν θα διεξαχθεί στην Αλβανία, αλλά όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα,  θα μεταφερθεί στην Ελλάδα.

Οι πολιτικές παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο της Αλβανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχουν προκαλέσει την οργή της UEFA.

Όπως συνηθίζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναμένεται να επιβάλει βαριές κυρώσεις στην Αλβανία, κάτι που θα επιφέρει και την αφαίρεση της φιλοξενίας του τελικού του Europa Conference League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αλβανός δημοσιογράφος, Ένο Σκάρτσο, ο τελικός δεν θα διεξαχθεί στα Τίρανα και είναι πιθανό να μεταφερθεί στην Αθήνα. Όπως υποστήριξε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η UEFA έχει αποφασίσει να τιμωρήσει την Αλβανία και ως πρώτη κύρωση θα ήταν η αφαίρεση του τελικού.

«Η UEFA θα έρθει με μια πολύ αυστηρή τιμωρία. Με βάση τις πληροφορίες που έχω, αρχικά ο τελικός θα ανατεθεί στην Αθήνα, είναι σχεδόν 90% σίγουρο. Ύστερα θα έρθει και η επόμενη τιμωρία για την Αλβανία», είπε ο Σκάρτσο.

Η Μαρσέιγ αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά

Να θυμίσουμε ότι η Μαρσέιγ θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της νεοσύστατης διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη γαλλική ομάδα θα διεξαχθεί στη Μασσαλία κι ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ θα γίνει στις 7 Απριλίου, ενώ το ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ στις 14 Απριλίου.

Σε περίπτωση που η ομάδα της Θεσσαλονίκης περάσει στους «4» του Europa Conference League θα κληθεί να παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας. Όπως στα προημιτελικά, το πρώτο ματς θα είναι εκτός έδρας κι ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Οι αγώνες των ημιτελικών θα γίνουν 28 Απριλίου και 5 Μαΐου, ενώ o τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Europa Conference League: Η Μαρσέιγ αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά

ΠΑΟΚ: Στο αεροπλάνο και με απίθανο τρόπο έμαθαν οι παίκτες για Μαρσέιγ (photos)

ΠΑΟΚ: Ζητά αναβολή με Ολυμπιακό - Ποιος είναι ο λόγος και τι προβλέπει ο ΚΑΠ