ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ανάσα» 33.000.000 ευρώ από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι

Τσέλσι
AP Images

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η βρετανική κυβέρνηση επέτρεψε στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να ενισχύσει την Τσέλσι με ένα ποσό που φτάνει τα 33.000.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό θα διατεθεί για τα καθημερινά έξοδα του συλλόγου, ο οποίος ζει πολύ δύσκολες στιγμές, μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρώσο μεγιστάνα, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στα μέτρα που αποφασίστηκαν, ώστε να αποφύγει η Τσέλσι την καταστροφή. Το ποσό θα χρησιμοποιηθεί στη συντριπτική πλειοψηφία του για να καταληφθούν οι μισθοί, οι οποίοι φτάνουν στα 30.000.000 ευρώ μηνιαίως.

Πέρα από αυτή τη σημαντική οικονομική «ανάσα», η Τσέλσι από έλαβε άδεια να πουλήσει εισιτήρια για αγώνες Champions League, FA Cup και παιχνίδια γυναικών τόσο στο «Stamford Bridge», όσο και εκτός έδρας. Τα έσοδα από αυτές τις πωλήσεις δεν θα πάνε στον σύλλογο, αλλά θα πάνε σε φορείς όπως η UEFA, η αγγλική ομοσπονδία κι η Premier League, περιμένοντας να «ξεπαγώσει» η κατάσταση στην Τσέλσι με μελλοντική πώληση.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Με τον κόσμο της η Τσέλσι – Πήρε ειδική άδεια, θα πουλάει εισιτήρια

Αμπράμοβιτς: Η ομάδα με το φανατικό κοινό που θέλει ο Ρώσος και η σχέση με την Ελλάδα (pics)

Ο Ελληνοκύπριος, Νικ Κάντι τινάζει την μπάνκα για την Τσέλσι - Ξεκίνησε με δανεικά της γιαγιάς του