ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Η ανακοίνωση των Γάλλων για το «μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Η ανακοίνωση των Γάλλων για το «μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΑΟΚ Μαρσέιγ: Ο γαλλικός σύλλογος με ανακοίνωση του ανέφερε ότι σέβεται την απόφαση των ελληνικών Αρχών κι ενημέρωσε ότι λυπάται για το γεγονός ότι οι οπαδοί δεν θα βρεθούν στη χώρα μας.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κατέθεσε εγγράφως αίτημα στις αρμόδιες αρχές για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Μαρσέιγ, ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι «Φωκαείς» γνωστοποίησαν επίσημα ότι οι οπαδοί τους δεν θα μπορέσουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, ωστόσο υπογράμμισαν ότι σέβονται την απόφαση των ελληνικών Αρχών.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα τόσο στους δρόμους της Μασσαλίας, όσο και στο Βελοντρόμ. Για την αποφυγή ανάλογων εικόνων και στη Θεσσαλονίκη, πάρθηκε η απόφαση οι φίλοι της γαλλικής ομάδας να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της Μαρσέιγ

«Η Μαρσέιγ ενημερώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας που ζητούσε από τις Αρχές να απαγορεύσουν την μετακίνηση των φίλων της Μαρσέιγ για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα λυπάται που οι οπαδοί της στερούνται την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά σέβονται την απόφαση που πήραν οι ελληνικές Αρχές».

Διαβάστε επίσης:

«Μπλόκο » της ΕΛ.ΑΣ. στους «σκληρούς» της Μαρσέιγ - Παρέμβαση Θεοδωρικάκου

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Με κόσμο το ματς στην Τούμπα - «Κόκκινο» στους Γάλλους οπαδούς