ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Επιστροφή Μακέντα μετά από 2,5 μήνες – Η αποστολή των «πράσινων»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το «ντέρμπι αιωνίων», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει στην αποστολή τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συμπεριέλαβε συνολικά 23 παίκτες, με τον Ιταλό να επιστρέφει μετά από 2,5 μήνες. Πιο συγκεκριμένα από τις 29 Ιανουαρίου και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Στις 16/2 ο Ιταλός επιθετικός υποβλήθηκε σε «λεπτή» χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού κι επέστρεψε σε χρόνο... ρεκόρ, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (16/4) περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στην προπόνηση συμμετείχαν άπαντες πλην Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη, Αγιούμπ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτήν, βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Εκτός έμεινε ο Χουάνκαρ εξαιτίας της αποβολής του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (17/4) στις 21:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSports1HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Super League: Νταμπάνοβιτς στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός – Πορτογάλος στο Άρης-ΠΑΟΚ