ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μ. Σάββατο γεμάτο ντέρμπι: Μπάγερν – Ντόρτμουντ, Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Μπαγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ
AP Images

Λίγο πριν Ανάσταση, στην Ευρώπη διεξάγονται σπουδαία ντέρμπι σε Premier League, Bundesliga και Serie A, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τον τελικό του Copa del Rey. 

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Μεγάλου Σαββάτου στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ υπάρχει κι ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας.

Στην Premier League, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για ένα εισιτήριο στο ερχόμενο Champions League.

Στην Bundesliga, τα βλέμματα στρέφονται στο «Der Klassiker», το οποίο είναι καθοριστικό στη μάχη του τίτλου. Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο +9 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία θέλει τη νίκη για να βάλει «φωτιά» στην κορυφή.

Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου και στη Serie A, όπου η Μίλαν είναι στο +2 από την Ίντερ, ενώ ακολουθεί η Νάπολι στο -4 από την κορυφή. Οι δύο ομάδες του Μιλάνου δοκιμάζονται κόντρα στις δύο ομάδες της Ρώμης. Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο θα γίνει το ΊντερΡόμα, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία της ημέρας «κλείνει» με τον τελικό του Copa del Rey, Μπέτις – Βαλένθια.

Αναλυτικά τα ντέρμπι του Μ. Σαββάτου

Premier League: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30 - CosmoteSport1HD)

Serie A: Ίντερ – Ρόμα (19:00 - CosmoteSport9HD)

Bundesliga: Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ (19:30 - Novasports Prime)

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας: Μπέτις – Βαλένθια (23:00 - CosmoteSport3HD)

Διαβάστε επίσης:

Στη δεύτερη θέση της LaLiga η Μπαρτσελόνα – Δείτε τα highlights