ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του, μετά τον χαμό του δίδυμου αδερφού της (pic)

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
AP Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος «σταρ» καλωσόρισε τη νεογέννητη κόρη του, μετά το τραγικό συμβάν με τον χαμό του δίδυμου αδερφού της.

Η ζωή συνεχίζεται… Αυτό προσπαθεί να κάνει κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την τραγωδία με τον χαμό του ενός εκ των δύο νεογέννητων παιδιών του.

Η σύντροφος του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ επέστρεψε με τη μικρή κόρη τους σπίτι κι ο Πορτογάλος είχε την ευκαιρία να την κρατήσει για πρώτη φορά αγκαλιά στην οικία της οικογένειας. Μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στα social media, με το παρακάτω μήνυμα:

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Η Τζίο κι η μικρή μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα καλά λόγια και τις χειρονομίες σας. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι αισθανθήκαμε την αγάπη και το σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι ώρα να είμαστε ευγνώμονες με τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο».

«Ευχαριστώ Άνφιλντ, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ»

Ο Ρονάλντο με μήνυμα του στο Instagram τους ευχαρίστησε και τους φίλους της Λίβερπουλ για την πολύ όμορφη κίνηση τους. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν ενός λεπτού χειροκρότημα προς τιμήν του, για την απώλεια ενός εκ των δύο νεογέννητων παιδιών του. Την ίδια ώρα που το kop άρχισε να τραγουδάει το «You'll Never Walk Alone».

«Ένας κόσμος. Ένα άθλημα. Μια παγκόσμια οικογένεια. Ευχαριστώ, Άνφιλντ. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ευχαριστώ Άνφιλντ, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ» - To «ευχαριστώ» στη Λίβερπουλ

Η πρώτη φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον θάνατο του παιδιού του - Ράκος ο Πορτογάλος σταρ